Realisaties

Rioolwerken

Rioolwerken

Regelmatig komen we bij klanten die hun hele tuin willen heraanleggen. Maar op het terrein lopen nog oude rioolleidingen en/of het regen en afvalwater loopt niet gescheiden weg.Dit laatste wil de overheid op termijn wegwerken.Indien men in een straat een nieuw rioolstelsel komt aanleggen, dan wordt men verplicht het regenwater apart af te voeren.Wij plaatsen nieuwe leidingen zodat de aangelegde tuin later niet meer opgebroken dient te worden.

Snoeien en vellen van bomen

Snoeien en vellen van bomen

Snoeien en vellen van [moeilijk staande] bomen behoort eveneens tot onze activiteiten. Alsook het verwijderen van hagen en het bouwrijp maken van een perceel. Heeft u één of meer bomen die gekapt dienen te worden aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag ter plaatse langs om de situatie in te schatten en bezorgen u vervolgens een gratis prijsofferte. Indien gewenst verwijderen wij het hout – en takhout.

Nazorg projecten eigen realisatie

Nazorg projecten eigen realisatie

Verkoop brandhout

Verkoop brandhout

Aanplantingen

Aanplantingen

Een tuin is pas helemaal af als er leven in te vinden is. Bomen, struiken en planten zorgen hiervoor. Aan geslaagde aanplant start bij een goede planten kennis. Het is essentieel om bv. te weten welke soorten graag op een zure grond groeien of te weten welke planten beter in de schaduw gedijen. Dit zijn maar enkele zaken waar men rekening mee dient te houden bij de beplanting van uw tuin. Door een beroep te doen op onze expertise vermijd u verkeerde standplaatsen of aanplantingen die niet slagen. Terreinbeheer Thomas Heyligen levert kwaliteitsplantgoed aan concurrentiële prijzen en verzorgt u aanplanting tot in de puntjes. Na aanleg geven wij u graag advies en snoeitips mee zodat u nog jaren kan genieten van al het groen rond uw deur.

Afsluitingen

Afsluitingen